O nama
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

O nama

Apartmani My Pržno su smješteni u tihom i mirnom mjestu Pržno. Nalaze se na samo par minuta hoda od lokalne plaže, a neke od najljepših plaža Budvanske rivijere su u neposrednoj blizini. Plaže Sveti Stefan i Kamenovo, nalaze se na oko 15 minuta hoda od objekta, plaža Bečići na 3,5 km i Drobni Pijesak na 6 km udaljenosti. Pržno je poznato kao malo modensko mjesto. Oaza je ljubitelja kristalno čistog mora, romantičnih zalazaka sunca i restorana sa ribljim specijalitetima.

U ponudi imamo pet smještajnih jedinica ukupnog kapaciteta dvadeset tri mjesta sa mogućnošću dodatnih ležajeva za djecu. Smještajne jedinice čine dva apartmana sa jednom spavaćom sobom, dva apartmana sa dvije spavaće sobe i jedan luksuzni apartman sa tri spavaće. Svi apartmani imaju balkone sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Gostima je na raspolaganju upotreba bazena na otvorenom sa ležaljkama, dječija igraonica i privatni parking.

Zadovoljstvo gosta je motiv našeg poslovanja i spremni smo da izadjemo u susret za sve dodatne zahtjeve.

Bazen
Bazen
Bazen
Bazen
Bazen

Bazen

Korišćenje bazena je besplatno i dozvoljeno je samo za goste koji su prijavili boravak u apartmanima. Ležaljke na bazenu i suncobrani su takodje dostupni besplatno.